Hofstee Preventie Service is een groothandel die zich heeft ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf. Bij de start in 1992 onder de naam Hofstee Autolakken, met als grondleggers Foppe en Annie Hofstee, heeft het bedrijf zich met name gericht op auto- en landbouwmechanisatielakken.

Eind jaren 90 kwam daar het industriële verfdeel bij en presenteerde het bedrijf zich, na de overname van Beltman Autolakken BV, onder de naam Hofstee Beltman Autolakken. In 2002 vond de voorlaatste naamwisseling plaats Hofstee Paint Service.
Omdat het aandeel verf binnen de organisatie drastisch verkleinde en hierdoor de naam Paint Service niet meer de lading dekte, is de naam op 1 januari 2013 gewijzigd in Hofstee Preventie Service.

In 2005 heeft HPS zich met succes gestort op de markt van de passieve brandwerende materialen. In Astroflame heeft HPS een gedegen en ervaren partner gevonden op dit belangrijke aspect van brandveiligheid.

 

Onze materialen zijn getest conform de geldende eisen. Bij de materialen wordt aangegeven waar de materialen aan zijn getoetst. De Europese eisen houden ondermeer in dat de materialen moeten beschikken (medio 2018) over een CE en DoP verklaring. U zult zien dat diverse materialen al conform deze standaard worden aangeboden.

 

Door de snelle ontwikkelingen op de markt van brandveiligmateriaal en de daaraan gekoppelde eisen wijzigt Hofstee Preventie Service haar aanbod regelmatig. Deze wijzigingen worden aangekondigd middels onze nieuwsbrieven. Wanneer u deze wenst te ontvangen verzoeken wij u dit aan ons door te geven via info@hpsmail.nl